PeakWMS’ Mission

Tankerne bag PeakWMS

Logistik er en branche i vækst. Hvert år stiger omsætningen i dansk e-handel med ca. 14 %. Stigningen medfører et øget behov for digitalisering og struktur på de forretningsprocesser, der findes på et lager. Med andre ord, får flere webshops behov for at digitalisere deres lagerstyring og lagerprocesser.

De processer vil vi med PeakWMS gerne hjælpe med at forstå, så du kan optimere din forretning.

Formålet med PeakWMS
  • Digitalisering
  • Overskuelighed
  • Tilgængelighed

Ved at udvikle et lagersystem, der kan håndtere og digitalisere processerne, fra kunden lægger ordren, til ordren sendes afsted fra lageret, kan vi både effektivisere og nedbringe antal fejl, der laves på lageret.

Samtidigt kan vi overskueliggøre processerne ved at samle flere lagerprocesser i det et samlet lagersystem, så du som webshopejer ikke skal forholde dig til flere systemer end højst nødvendigt.

Koncept

PeakWMS er udviklet for at overskueliggøre lagerprocesserne i din virksomhed. Målet med PeakWMS er at hjælpe dig og din virksomhed med at skabe profit gennem effektive processer indenfor indkøb, lager og logistik.

Med PeakWMS får du:

Digitalisering

Ved at digitalisere dine lagerprocesser skaber vi fuld sporbarhed på dit lager. På den måde kan vi tracke, hvis der sker fejl, og vi kan undersøge, hvor og hvornår fejlene sker.

Overskuelighed

PeakWMS er udviklet med henblik på, at du som webshopejer skal kunne tilgå alle lagerprocesser i samme system. Du skal have et samlet overblik!

Tilgængelighed

PeakWMS er en cloud baseret løsning, der kan tilgås hvor som helst, fra alle enheder; telefon, tablet, håndscanner, pc osv.