Skip to main content

Kundehistorier

Fra brætspil og bilpleje til beklædning , kunder i alle brancher bruger PeakWMS til at strømline og effektivisere deres forretning.

“Vi plukker 4-5 gange hurtigere end før.”

Vi brugte rigtig, rigtig, rigtig lang tid på at gå og plukke. Vi plukkede efter følgesedler, og der var heller ikke nogen dobbelttjek af, om den vare som vi sendte ud af døren, faktisk var den rigtige vare.

Vi plukkede efter hvad der stod på følgesedlen, og tog den vare, som vi mente matchede med følgesedlen. Og så ellers bare ud af døren med den. Så vi sendte mange gang forkerte varer afsted

Vi plukker 4-5 gange hurtigere end før, fordi vi ved præcis, hvor varerne er henne. Med to eksterne lagre, to loftlagre og et i kælderen plus i butikken, så havde det jo aldrig kunne hænge sammen med den gamle metode.

Rasmus Levin, Webshop manager, Munk Store

Det gik super smooth

Implementeringen gik over al forventning. På trods af, at vi har vores lager og et mindre butikslager, og havde behov for at loade data ind på tværs af dem, så synes jeg, at det gik super smooth og var en meget nem proces.

Et system, man kan vokse i

Jeg anbefaler meget gerne PeakWMS. PeakWMS er et system, man kan vokse i. Jeg ved af erfaring, at det er rigtig vigtigt, at man som webshop vælger et system, som man kan vokse i.

Klar til at tage dit lager til næste niveau?

Få en uforpligtende snak om dine behov med en af vores eksperter.