En af de udfordringer som Luksusbaby har stået overfor har været håndteringen af pluk. Indtil Luksusbaby implementerede PeakWMS, har store dele af plukkeprocessen foregået manuelt. En utroligt tung proces for en webshop i enhver størrelse, der gør det vanskeligt at håndtere peak-perioder på webshoppen. Hver dag kan pludseligt føles som Black Friday.

Ved at implementere PeakWMS har Luksusbaby ikke bare fået digitaliseret og effektiviseret deres plukkeproces. Brugen af PeakWMS har også været med til at minimere antallet af fejlpluk.

Nedbringelsen af fejlpluk skyldes bl.a., at plukkere og pakkere nu skal verificere alle produkter, enten manuelt eller ved hjælp af stregkoder. Ved at bruge stregkoden genkender PeakWMS produkterne ud fra det unikke nummer, og fortæller brugeren, om det er det rigtige produkt. Er der tale om et forkert produkt, sender PeakWMS en advarsel til brugeren, der skal bekræftes for at komme videre.

Stregkoder er yderst anvendelige, til at skelne produkter fra hinanden. Hvis man f.eks. har mange produkter, der minder om hinanden; produkter med flere varianter, str. el.lign. som f.eks. tøj, er verificering vha. stregkoder et utrolig stærkt værktøj.

Udover effektivisering af plukkeprocessen og minimering af fejlpluk, har PeakWMS udviklet en metode til returprocesser, der skal lette håndteringen af returordrer, der ankommer til Luksusbabys lager. Med denne proces kan Luksusbaby både lægge de returnerede varer på lager igen og refundere til kunden direkte i PeakWMS. På den måde undgår de, at skulle håndtere to forskellige systemer til processerne.

Webshop host

DanDomain

Websites

Luksusbaby.dk
Luksusbaby.com
Luksusbaby.no
Luksusbaby.se
Luksusbaby.com.cn

Udfordring

Håndtering af pluk

Antal plukkefejl

Svært ved at håndtere peaks

Løsning

Effektivisering af pluk

Digitalt lageroverblik

Stregkodeverificering af produkter

Implementering

November 2021

Skal vi hjælpe dig?

Har du brug for at digitalisere og effektivisere dine lagerprocesser med henblik på nedbringelse af fejl? Book en demo af PeakWMS for en uforpligtende samtale med os.

Book en demo