Hos Lucky Lips sælger de bland selv slik. På webshoppen blander du én eller flere slikposer med dine favoritter, hvorefter medarbejderne hos Lucky Lips plukker og pakker din ordre.

Der er ingen begrænsning på, hvor mange forskellige slikposer du kan blande på Lucky Lips. Af den grund var det nødvendigt, at det blev muligt for medarbejderne at skelne de forskellige poser fra hinanden, for at gøre pluk så effektivt som muligt.

For at løse denne problematik hentes ordrerne, der ligges på shoppen over med plukkegrupper. Hver slikpose, der skal blandet, har sin egen plukkegruppe. På den måde kan Lucky Lips nu skelne forskellige poser på samme ordre fra hinanden, og PeakWMS fortæller plukkeren, når en pose er plukket færdig.

Da Lucky Lips er en slikbutik, var det også en nødvendighed, at PeakWMS kunne holde styr på Best Before Dates på produkterne, så medarbejderne ved Lucky Lips nemmere kunne skabe overblik over, hvad der er på lager, og hvornår det senest skal være brugt.

Med PeakWMS kan Lucky Lips registrere BBD på alle deres produkter, så snart de varemodtages. PeakWMS har givet Lucky Lips et digitalt overblik over deres lagerbeholdning, og de slipper derfor for sedler og excel-ark for at holde styr på, hvad der skal sælges først. Alt foregår i PeakWMS.

Webshop host

Shopify

Website

luckylips.dk

Udfordringer

Differentiering mellem slikposer

BBD styring

Løsning

Digitalt overblik

Opdeling af ordrer på linjeniveau

Registrering af BBD på alle produkter

Implementering

Oktober 2021

Skal vi hjælpe dig?

Sælger du produkter på din webshop, der styres af BBD eller Lot-nummer? Synes du også, at det er svært at holde styr på? Book en demo af PeakWMS, og se, hvordan vi håndterer udfordringen.

Book en demo