Lagerhotel

Egenudviklede PeakWMS

Vi har i +10 år arbejdet som leverandører og konsulenter for de største interne logistikcentre i Skandinavien. Den viden bruger vi nu til bl.a. at drifte lagerhotel for webshops. Vi benytter vores egenudviklede lagerstyringssystem PeakWMS til den daglige drift, og det kommer vores kunder til gode.

Ved at integrere PeakWMS til din webshop får du et system, der kan give dig et samlet overblik over de mest anvendte funktioner på dit lager. Ved at benytte PeakWMS får du bl.a.:

  • Fri adgang til vores indkøbssystem
  • Opdateret lagerværdi pr. dag
  • Realtids track and trace på alle ordre
  • Erfaring med BBD og Lot-numre

Vi integrerer PeakWMS direkte til din webshop. Dermed kan vi se ordrene, der lægges på din webshop med det samme, og opdaterer automatisk lagertal på din webshop, så du ikke kommer til at sælge en vare, der ikke er på lager.

Hos Peak Warehousing er vi eksperter i ”peaks”. Vi har derfor bygget vores koncept og forretning op, for at kunne håndtere din forretning, når du vækster, eller der er højsæson.

“Min dybeste anbefaling til alle jer webshop-ejere derude, som ønsker den mest profesionelle håndtering af pluk og pak og lagerlogistikløsning! PeakWMS klarer al lagerlogistik for dig - NUL fejl på 11 mdr. og lutter tilfredse kunder! :-)”

Fysio-shop.dkKarsten, Ejer

Priser på
Peak Lagerhotel

Pluk

fra 5 kr.

(varemodtagelse er inkluderet)

Pak

fra 15 kr.

(inklusiv label, følgeseddel, emballage, pakkefyld)

Ad hoc-opgaver

300 kr. pr time
Vi integrerer vores egenudviklede lagersystem PeakWMS til din webshop, og sørger for, at varemodtage, når der kommer nye varer til hylder, samt plukke og pakke dine ordrer, når de kommer ind i løbet af dagen.
Derudover holder vi styr på, at dine lagertal altid stemmer.

Skal vi hjælpe dig?

Har du en webshop, hvor du ønsker at outsource varemodtagelse og plukke- og pakkeprocessen?

Skriv til os på info@peakwarehousing.com eller ring på 71 99 52 24, for at høre mere om vores lagerhotel. Vores  prismodel er overskuelig med fast månedlig pris på opbevaring og fast pris for pluk og pak.

Kontakt os