Skip to main content

“Med PeakWMS er vi nu 30-40% hurtigere.”

– Ejer af MamaMilla, Bruno Poulsen

Undy er en B2C webshop og butik, der sælger kvalitetsprodukter til mor og baby.

Fra analog til digital lagerstyring

Med det tidligere lagersystem oplevede ejer Bruno Poulsen, at den største udfordring var plukkefejl.

”Vi kom fra et analogt system. Når vi fik en ordre, så blev den automatisk printet ud, og så tog lagerfolkene en stak ordresedler og plukkede efter dem.

Før vi fik PeakWMS, var den største udfordring plukkefejl. Der var ikke nogen kontrolinstanser i det analoge system, så dem der kendte lageret gik blot hen og tog varen fra den kasse, hvor varen plejede at være. Hvis de fx glemte, at der var byttet om på kasserne, så blev der sendt noget forkert afsted”.

Bruno fortsætter: “Med PeakWMS har vi nu nogen store vogne, hvor der kan være 16-20 ordre på ad gangen. Vi går kun én tur gennem lageret, og alle ordrerne bliver plukket der.

Det betyder, at pluk og pak processerne er blevet kraftigt optimeret. Vi har en skærm hængende, hvor vi både kan se de åbne ordrer og antal pakkede ordrer, og det giver helt klart et godt overblik over, hvor langt vi er og hvad vi mangler.

PeakWMS har helt sikkert optimeret hastigheden, som vi både plukker, pakker og modtager varer på”.

Op til 40% hurtigere og nul plukkefejl

“Vi har kunnet sparre lagerfolk, og der er heller ikke nogen tvivl om, at lagerfolkene er meget mere effektive. Med PeakWMS er vi nu 30-40% hurtigere til at plukke og pakke.

Fx går det betydeligt hurtigere med pakningen. Før stod vi manuelt og sammenholdt stregkoderne på produkterne med stregkoderne på ordresedlen. Nu bruger vi blot scanneren.

Vi har også elimineret plukkefejl. Dem laver vi reelt set slet ikke mere. Vi har 0 plukkefejl efter vi er begyndt at bruge PeakWMS”

Bruno fortæller også, at lagermedarbejderne siger , at plukke og pakke processen er blevet meget mere smidig.

“Når vi i travle perioder har brug for vores tilkaldere eller nye lagermedarbejdere, så er det meget let at få dem i gang, fordi der ikke er alle mulige ting, som de lige skal vide først. “