Skip to main content

“Det gør vores hverdag nemmere.

– Partner hos Luksushund, Sune Skytte

Luksushund er en B2C webshop, der sælger alle former for kvalitetstilbehør til hunde og deres ejere.

PeakWMS er et system, hvor man faktisk ikke kan lave fejl

Partner Sune Skytte oplevede, at systemet var nemt og intuitivt at lære.

”Jeg har aldrig haft så meget med lager- og logistikdelen at gøre, så for mig har det været som at skulle sættes ind i et nyt system. Jeg skulle læres op i PeakWMS.

Fra tidligere jobs ved jeg, hvor stor udfordringer lagerstyring kan være, men jeg synes det er meget nemt og intuitivt både at lære og at arbejde med. PeakWMS er for alle”.

Sune fortsætter: “jeg synes at systemet er rigtig fint at arbejde med. Pak og pluk delen er så meget nemmere, end hvad jeg tidligere har oplevet.

Det har nogen rigtig fine funktioner bl.a. med løbende optælling af varerne, så vi ikke juridisk skal foretage lageroptælling. Det er nemt at lægge varer ind, nemt at trække varer ud, nemt selv at sætte lokationer op. “

Trygt at overlade lagerekspeditionen til ungarbejdere

“Der ingen tvivl om, at det gør vores hverdag nemmere at have et så intelligent system som PeakWMS. Selv i spidsbelastningssituationer, hvor vi har rigtig mange pakker, kan vi ekspedere meget hurtigt.

Returfunktionen er super smart, fordi vi bl.a. bare kan slå ordren op og smide varen på lageret med det samme. Det forenkler både processen betydeligt og gør den også hurtigere.”

Sune fortæller om oplæringen af ungarbejdere. “Det er altid grænseoverskridende at skulle have unge mennesker til at håndtere en så vigtig del af ens forretning.

Men vi er meget trygge ved at have ungarbejdere på vores lager, fordi PeakWMS er et system, hvor man faktisk ikke kan lave fejl.

Det tager også meget kort tid, og det er supernemt at lære ungarbejdere op. De er nærmest selvkørende inden for den første time eller kortere.”