“Hos Fitness Supply har vi oplevet en markant fremgang i logistisk effektivitet siden vi initierede brugen af PeakWMS. Jeg vil klart anbefale PeakWMS til webshops, der ønsker en øget grad af kontrol over deres lager- og logistikprocesser.”
Peter Skole

Adm. Direktør og Ejer

En af de udfordringer som Fitness Supply havde, inden de begyndte at anvende PeakWMS, var indkøb af varer. Fitness Supply sælger hovedsageligt dyre produkter i form af fitnessmaskiner, og det er derfor nødvendigt for dem, at de har adgang til et indkøbssystem, der kan hjælpe dem med at holde overblik over, hvad der skal bestilles hjem, så de undgår at have for mange dyre varer stående på lageret.

“Vi har både minimeret fejlindkøb, tabt omsætning grundet lavt lagertal og administrationsomkostninger”.

For at minimere deres fejlindkøb, bruger Fitness Supply PeakWMS’ indkøbssystem; en integreret del af PeakWMS. I indkøbssystem er der et værktøj til forecasting, der hjælper dig med at finde ud af, hvilke produkter og mængder, du skal købe hjem til dit lager, baseret på de tidligere salg du har lavet på de enkelte produkter.

Implementeringen af PeakWMS har været med til at skabe en generel fejlminimering og effektivisering hos Fitness Supply. Udover at minimere fejlindkøbet, har brugen af PeakWMS også hjulpet personalet med at effektivisere lagerprocesserne.

“Den gennemsnitlige ordrebehandlingstid, både ift. pluk og pak er blevet minimeret i hele organisationen. Jeg kan klart anbefale PeakWMS”.

Webshop host

DanDomain

Website

fitnesssupply.dk

Udfordringer

Minimering af fejlindkøb

Løsning

Brug af PeakWMS’ indkøbssystem
med forecasting af salg

Synkronisering af lagertal mellem
PeakWMS og webshoppen

Implemtering

August 2021

“Fitness Supply ApS, har oplevet en markant fremgang i logistisk effektivitet, siden vi initierede brugen af PeakWMS, samtidig med, at vi har modtaget en meget løsningorienteret, transparent og behjælpelig kundeservice gennem hele forløbet.”

Peter SkoleFitness Supply

Skal vi hjælpe dig?

Vi er mere end klar til at hjælpe dig og din virksomhed videre på vækstrejsen.
Vil du effektivisere dine lager- og indkøbsprocesser,
så book en demo af PeakWMS.

Book en demo